Verdens sikreste træøkse

Med en Kindling Cracker har du kun brug for et stykke træ eller en hammer til at slå på træet. Begge er stumpe instrumenter og det er langt sikrere for dine fingre.

 

Dette gør den til den sikreste måde i verden at hugge optændingsbrænde på og du vil også blive overrasket over hvor meget nemmere det er at hugge optændingsbrænde.

 

En Kindling Cracker er et fantastisk stykke tilbehør til bål, pizzaovne, fyrfade eller varmeovne, og den er ligeledes fremragende når der skal tændes op på lejrturen eller i hytten.

Køb nu

Kindling Cracker er fremstillet på et støberi i Australien. Den består af et solidt stykke støbejern af høj kvalitet, så det er noget som dine børnebørn og oldebørn vil få glæde af hvis du passer på den og anvender den efter hensigten.

Den eneste vedligeholdelse den kræver er at børste den af i ny og næ og give den lidt maling, så ligner den en ny.

Det enkle og nemme design, som er nemt at anvende, startede som et videnskabeligt projekt men er siden blevet en uopslidelig vinder fra videnskabelige udstillinger i New Zealand til regional og international anerkendelse fra Scientific American, International TeenBusiness, Google m.m.

Køb nu

Kindling Cracker King

En ny større og bedre udgave af Kindling Cracker er på trapperne.

Den sikreste og nemmeste måde at kløve større stykker træ til optændingsbrænde.

Ayla ønskede at deres nye design skulle være bygget til det samme formål men samtidig have en god følelse og et flot udseende, så derfor henvendte hun sig til Weta Workshop for at bede om hjælp med designet. Vi er sikre på at mange af jer har hørt om dem da de er kendte over hele verden for alle deres fantastiske filmdesigns, kostumer, skabninger, rekvisitter og våben etc. Deres kreationer er blevet brugt for eksempel i Lord of the Rings, The Hobbit m.m.

Richard Taylor og hans fantastiske team accepterede uden tøven udfordringen og hun blev ganske overvældet af deres koncepter. Deres detaljeorienteret fremgangsmåde er noget helt specielt! Efter Weta Workshop havde fuldendt deres del under fremstillingen af produktet, havde vi behov for at sende det til vores Intercast and Forge (det er det australske støberi vi har indgået et samarbejde med om fremstillingen af Aylas produkter). Intercast teamet brugte flere uger på at tilpasse designet, for at sørge for at det ville passe perfekt sammen med det udstyr vi anvender, og resultatet var præcist hvad vi havde håbet på.... Det er helt fantastisk når det hele går op i en højere enhed. 

 


Kindling Cracker

Kindling Cracker King

   


 

Førsteklasses kvalitet

Den består af et solidt stykke støbejern af høj kvalitet, så det er noget som dine børnebørn og oldebørn vil få glæde af hvis du passer på den og anvender den efter hensigten.

 

Kindling Cracker & Kindling Cracker King

Sikker og nem at anvende

Der er ingen grund til at svinge en økse og udsætte dig selv for fare. Det er den perfekte partner til din brændestabel i haven, du kan lave perfekt optændingsbrænde til din pejs, ildsted, pizzaovn, sauna, grill eller røgeri.

 

Udformet i New Zealand og fremstillet i Australien

Vi er stolte over at kunne fortælle at Kindling Cracker blev opfundet i New Zealand og fremstillet i Australien for at sikre den højest mulige kvalitet.

 

Kindling Cracker startede som et videnskabeligt skoleprojekt af Ayla Hutchinson da hun var 13 år. I dag er hun 17 år og bor i Taranaki som er et af de smukkeste steder i New Zealand. Hvis du ikke ved hvor New Zealand ligger, så er det tæt på Antarktis og en del af Australien på den sydlige halvkugle.

Hun kan godt lide at spille basketball, at være sammen med sine venner og familie og at være ude i naturen.

Skønt New Zealand har tropisk klima, så kan der blive MEGET koldt om vinteren. Taranaki er navnet på vores bjerg og region. Når Taranaki er dækket af sne er det tid til at tænde ild i pejsen. Når du fryser kan det ikke gå hurtigt nok med at få tændt op. Optændingsbrænde hjælper med at få startet et bål og det var grunden til at hun opfandt Kindling Cracker (og også fordi hun ønskede at hendes mor skulle beholde alle sine lemmer intakte!).

Kindling Cracker begyndte som et videnskabeligt skoleprojekt da hun var blot 13 år gammel og nu sælges den over hele verden hjulpet af Aylas fantastiske familie og nogle helt enestående distributører.

Vil du gerne være forhandler?

Ønsker du at blive forhandler i dit hjemland? Du er meget velkommen til at kontakte os.
Kindling Cracker Europe
Telefon: +47 911 76 191
E-mail: post@kindlingcrackereurope.com

Forhandlerinformation

Websted: www.brændekløver.dk
E-post: anders@fredenslund.dk
Land: Denmark